Beautifull

Tilbud!

Beautifull
Happy hour

kr349,00 kr299,00

Ikke bli full, bli Beautifull!

I denne fargesprakende boka har vi samlet hele 75 herlige drinker som vil gjøre din neste fest til den beste noensinne. Vakre velkomstdrinker, forfriskende fishbowls, supre shots og magiske mocktails – her finner du alt av både klassiske og fantasifulle cocktails! I tillegg kan vi friste med litt brisen snacks, og vi har samlet sammen våre beste tips til den ultimate festen.

Enten det er til sommerfesten, julebordet, jentekvelden, eller vors, så vil du garantert finne drinkene som passer for anledningen i denne festlige boka!

Skål!

Innbinding: Innbundet
Antall sider: 144

Antall:
Varenummer: 004 Kategori:

Beskrivelse

Ikke bli full, bli Beautifull! I denne fargesprakende boka har vi samlet hele 75 herlige drinker som vil gjøre din neste fest til den beste noensinne. Vakre velkomstdrinker, forfriskende fishbowls, supre shots og magiske mocktails – her finner du alt av både klassiske og fantasifulle cocktails! I tillegg kan vi friste med litt brisen snacks, og vi har samlet sammen våre beste tips til den ultimate festen. Enten det er til sommerfesten, julebordet, jentekvelden, eller vors, så vil du garantert finne drinkene som passer for anledningen i denne festlige boka! Skål!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.648 kg